Warning: Constant ABSPATH already defined in /data/web/virtuals/1904/virtual/www/domains/blog.web-future.cz/wp-config.php on line 29

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/web/virtuals/1904/virtual/www/domains/blog.web-future.cz/wp-content/themes/sweet-dreams/themetoolkit.php on line 156
Minutky ze světa SEO a tvorby stránek 2008/06 | Budík
Přeskočit na obsah Klávesové zkratky na tomto webu

Minutky ze světa SEO a tvorby stránek 2008/06

Stručný výběr: Skvělá parodie webových služeb. Pojďte pracovat pro Google. Neúspěšné zásnuby Microsoftu a Yahoo!, zato začínají námluvy Centrumu a Atlasu.


Od 12. dubna je u sítí s Windows XP využívajících Windows Server Update Services automatický upgrade Internet Exploreru 6 na IE 7. Objevily se úvahy, jestli to bude znamenat nějaký zásadní posun v podílu vyhledávačů, ale jak se dalo předpokládat, nic se nezměnilo.


Viděli jste již The Internet Party: What Happens When Google's Parents Leave Town for the Weekend? Pokud ne, rychle to napravte! Jedná se o velmi povedenou a v mnoha ohledech i výstižnou parodii webových služeb.


Česká pobočka Google hledá nové zaměstnance. Sejdeme se na pohovoru ;-)


The Web Developer’s Guide to HTML 5 – pracovní verze dokumentu, který je určený pro webmastery a popisuje, jak vytvářet HTML 5 dokumenty. Via HTML 4 5 6


Daniel Dočekal shrnul poměrně znepokojivou zprávu o tom, že minority tvoří majoritu obsahu a rozhodují o něm.


Již zmiňované zásnuby Microsoftu a Yahoo! se nekonají. Microsoft dostal košem, protože věno v hodnotě přes 40 miliard dolarů se zdálo managementu ženicha málo. Díky tomu byly na Yahoo! podány žaloby, se zdá, že kolem této potencionální akvizice bude i nadále veselo.


Zato v ČR se schyluje ke spojení vyhledávačů Centrum a Atlas, aby mohli lépe konkurovat Seznamu. Lukašovič se údajně nebojí a upřímně řečeno se mu nedivím. Cena Atlas.cz by se měla pohybovat kolem 800 milionů korun.


Martin Kalina z H1 napsal doporučení, jak se vyhnout problémům v PPC kampaních způsobených nevhnodnou volbou klíčových slov.


Na Oficiálním Google blogu vyšel soupis sedmi nejčastějších dotazů, který jsem si dovolil volně přeložit.